English Français Deutsch Nederlands
plan.gif
Heka Dental A/S

Historien

Heka Dental ApS blev stiftet i 1965 af HEnning og KArl Christensen.
Den 1. Januar 1975 overtog B. Steen Nielsen firmaet, der blev videreført som en handelsvirksomhed med import af tandlægeudstyr fra Faro, Bien Air, Trophy Radiologi m.fl.

Den nuværende ejer Thomas Steen Nielsen overtog firmaet i 2006.

I løbet af 1980'erne introducerede Heka Dental sin første behandlingsenhed for tandlæger og firmaet ændrede sig fra primært at være en import handelsvirksomhed, til ligeledes at være produktionsvirksomhed med eksport til de europæiske lande.

Produktionen i Heka Dental ApS er opbygget med selvstyrende grupper der giver meget frihed og ansvar i arbejdet og samtidig sikres en ensartet høj kvalitet.
Kvaliteten sikres endvidere via vor ISO certificering, hvor vi 2 gange årligt kontrolleres, om vi fortsat lever op til vort høje kvalitetsniveau.

Enkeltdelene der benyttes i produktionen indkøbes fra anerkendte leverandører og kontrolleres, inden de indgår i produktion.

For at skabe et åbent og venligt produktionsområde er der glas mellem alle produktioner samt lager. Den administrative afdeling er præget af åbne kontorlandskaber, således at informationerne mellem afdelingerne og ansatte flyder frit.

I 2002 modtog Heka Dental ApS Dansk Industris Initiativ pris for Storkøbenhavn. Prisen blev tildelt med følgende begrundelse :

"Fordi Heka Dental ApS i særlig grad har vist initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi og uddannelse, og gennem en årrække har skabt øget vækst og beskæftigelse"

Heka Dental A/S · Baldershøj 38 · DK-2635 Ishøj · Denmark · Tel. +45 43 32 09 90 · Fax +45 43 32 09 80 · mail@heka-dental.dk
Sidst opdateret den 14/3-2016